PÅ VÄG TILL KARLSKRONA!

Tjena bloggen. Just nu är jag påväg till Karlskrona som rubriken lyder. Jag åker alltså inte själv utan åker med min fina vän Max. Lika bra jag skriver vad vi ska göra där uppe annars kommer jag få frågan. Vi ska träffa ett par vänner och festa sönder som aldrig förr ;)

Jag måste också be om ursäkt för jag inte gjorde inlägg igår. Jag var faktiskt jätte stressad igår, jag skulle till Trelleborg och festa med bland annat Max Wilthorn & Tim Åbergh. Men men vi hörs senare mina fina läsare!

Bjuder även på en flipp bild! Enjoy!

DAGENS MUSIK!


GODMORGON

Shuelue, Ja exakt jag vaknade precis. Då jag kom hem kl halv tre inatt efter jag vart hos en tjejkompis och kollat filmen The Grudge. Jag kan säga så här att det är ju ingen film man hoppar till av utan man får sådana rysningar och det är otroligt obehagligt.

Ja och självfallet är jag "rädd" när jag går hem. När jag kommer halvägs hem tror du inte man ser två männsikor i mörkret på en lekplats med vars en cigg i handen. Det är ju typiskt när man har kollat film. Men men vi hörs senare mina fina!

Bjuder även på en bild!


NU VET JAG...

Varför alla är så himla deprimerade på Facebook. Dem som lägga upp statusar så som "Jag ska ta självmord" "Jag hatar detta" "Vill inte leva längre" Jag menar komigen, jag vet vad ni vill. Ni vill ha uppmärksamhet. Allt skit får ni från dem gamla låtarna man lyssnade på när man vart typ 10-12 år gammal.

Framför allt vart det ju "Fonky fresh" "Sofijah" och gud vad alla heter. När jag läser eran statusar så skrattar jag åt er. För om vi säger det hade varit "serious talking" så skriver man inte sånt på Facebook. Jag tycker folket på detta jordklot borde växa upp och inte vara så himla uppmärksamhets kåta.

HEMMA

Shulelue mina fina läsare, hemma nu efter "mötet" dock blev det även att käka lunch med min fina vän Max. Nu blir det att kolla film och vänta på en tjejkompis. Jag kommer förmodligen senare idag att lägga upp en SVAR PÅ TAL om varför jag inte går i skolan som alla frågar om.

Jag måste också säga att ni är sjukt fina som läser min blogg, blir så glad, Om ni vill att jag ska blogga om något särskillt eller vill veta något om mig så kan ni kontakta mig här på bloggen genom kommentarer eller på min mail [email protected]. Men vi hörs senare puss!


MÖTE

Tjena bloggen, om en timme så blir det möte (hemligt). Man får ju ha lite privat liv tycker jag ;). Får blogga mer sen för ska ner och käka frukost nu & en kladdkaka på det ;) Jag och Eddy bakade igår som jag glömde berätta, haha! faktiskt sjukt kul när man är två stycken! Vi hörs senare bloggen!


JEANS TIPS LADIES!



GLAD JB!

Tjenare bloggen, idag är jag super duper glad. Det kan vara för att solen står på idag och det är ju bara så himla underbart jag bara längtar tills sommaren. Iallafall så ska jag träffa en tjejkompis idag igen, sitter just nu väntar på henne. Men jag tänkte faktiskt frågar er om ni tycker jag skulle börja göra video inlägg lite då och då? Rösta kan du göra under bilden! Vi hörs senare!

Eftersom jag är så glad så bjuder jag på en mongo bild! ENJOY!




web polls

ARG, LEDSEN OCH BESVIKEN!

Det är just vad jag blir när jag ser sådana här videos. Jag blir rasande vill bara dit och hjälpa killen som blir överfallen av ett gäng på sju personer som inte ha ett ända dugg i pannbenet.


Vad ska man med sådana här personer i detta land egentligen? Dem borde skjutas på plats verkligen, eller varför inte göra det lite värre låta dem plågas lite, dem ska verkligen inte ha någon bra död. Dem förtjänar absolut ingenting!




Videon visas endast för 18+


CHILLING!

Shulelue mina fina läsare! Har lite ont om tid då en tjej kompis ska komma och har inte ens gjort vid mig, men jag tänkte bara fråga om någon vet någon som kan designa bloggar. hör gärna av er till min mail [email protected]. vi hörs senare! pusspuss!
Bjuder även på en gammal bild! enjoy!

TJÄNA PENGAR!




Allt du behöver göra för att komma igång är att registrera dig gratis på deras hemsida och sen är det bara till att ansöka om alla deras annonser!

 

Klicka på annonsen ovan för att komma till sidan!

LITE BILDER FRÅN IGÅR!

Här har ni lite bilder från igår. Kanske inte den bästa kvalitén!
Men men ENJOY!

BAKFULL

Halloj bloggen, väldigt jobbig dag idag då man är sjukt bakfull efter en vild natt hos Lina, jag vill även tacka alla som vart där. Det var sjukt trevligt. Måste bara hålla med Anna Linde om ALLA hemma fester .. här har ni resultatet

Vi hörs senare mina fina läsare, ni är verkligen underbara!

WOMAN FASHION


TAGGA

Mina söta små läsare, idag är det fest vilket innebär alkohol, ladies och en massa dansande, ellor? ;) Det är alltså inflyttningsfest hos min fina vän Lina. Just nu sitter jag och Eddy och lyssnar på soft musik och taggar inför kvällen, men men vi får vänta ett tag till, tills alkoholen kommer fram. Juste Angelica ringde mig imorse och ville ha hjälp med sin TV, hon hade alltså inga kanaler. Så jag tänkte det kan inte vara svårt och fixa det, men jo det vart det så det sket sig. GLÖM INTE FÖLJ MIG PÅ BLOGKEEN HÄR! Vi hörs senare! pusspuss.

FRÅN IDAG

Jag & min fina vän hade inget och göra så därför bestämde vi oss
för att knäppa en fuling! enjoy, haha!
Här har ni killen som är nöjd med sig själv.

GINATRICOT JEANS!

Det här tjejer, det är riktigt snygga jeans!
Ville bara tipsa er om det, så gå och köp nu!
pusspuss.

EFTERMIDDAG!

Eftermiddag? Jag har precis vaknat och det vart riktigt skönt att sova dock, blev rätt sliten från igår tror jag. Idag är det FREDAG, WIIIE ellor? haha. Nej idag blir det faktiskt att chilla, inget massa festande för det kommer imorgon faktiskt då jag ska på inflyttningsfest hos Lina, trevligt trevligt. Blir väll att ta det lugnt med lite polare idag. Men vi hörs senare mina fina läsare! pusspuss.

DAGENS MUSIK!


MER BILDER


Ska dock lära mig fixa håret lite bättre!!!


BEGRAVNING / KLIPPT!


GODMORGON

Godmorgon alla mina söta små läsare, Idag är det en depp dag då jag ska bege mig på begravning. Först och främst ska jag klippa mig, Paradise frilla eller något sånt heter det, haha! Mer än så har jag tyvärr inte mer tid att skriva. Vi hörs senare bloggen, pusspuss!

HATERS GONNA HATE!

Jag måste bara säga att ni som hatar typ allt, gör inte er till besvär. Ni tjänar inget på att hata. Jag menar exempel Justin Bieber hur många "haters" har han inte egentligen!? Jag tror det beror på att han har för många tjejer runt om sig, så är många andra killar så avundsjuka så det visslar om det. Jag själv tycker att Justin Bieber sjunger bra, ser bra ut och har en skön stil och har ingen anledning till att hata honom. Ville bara få det sagt så "HATERS" gör inte er till besvär! pusspuss vi hörs antingen imorgon eller senare!





INSPIRATION BY HM

Här har ni lite snyggt från HM.se!

TÄVLING!

PRIS: Välj mellan. Beats by Dr.dre / Jeffrey Campbell Spiked
1. Gilla mig på Facebook, HÄR.
2. Kommentera varför just du ska vinna. (Bloggen& [email protected])
3. Dela min blogg på din blogg (facebook)
Tävlingen avslutas 1 Mars -12

GODMORGON!

Godmorgon mina fina läsare, 14:55 är klockan, haha! skönt var det iallafall. Snart kommer min kära vän Eddy och ska typ montera fläktar i vårat hus!? Ingen koll faktiskt :) Inte mer än så händer idag. Skulle egentligen träffa en tjej kompis men hon mår inte alls så bra. Men vi hörs senare! pusspuss!

DAGENS MUSIK!



NY BLOGG!

Hej mina fina läsare som ni märkt har jag bytt från Nattstad.se till Blogg.se då jag kände att här på Blogg.se är lite mer fritt att designa och massa annat! Men jag hoppas jag har er kvar som läsare. Nu ska jag pilla vidare med lite scripts & koder! vi hörs imorgon förmodligen! pusspuss!


RSS 2.0