TÄVLING!

PRIS: Välj mellan. Beats by Dr.dre / Jeffrey Campbell Spiked
1. Gilla mig på Facebook, HÄR.
2. Kommentera varför just du ska vinna. (Bloggen& [email protected])
3. Dela min blogg på din blogg (facebook)
Tävlingen avslutas 1 Mars -12

Kommentarer
sofie

jag har gillat dig på facebook och skrivit om tävlingen på bloggen! http://www.nattstad.se/sofiebosson?id=2361426



jag vill helt klart vinna skorna, för jag är totalt kär i dom och det har jag varit huuur länge som helst. tänk dig (kanske inte så lätt för dig imed du är kille) men när man ska ut och festa och fräscha upp sig, klä på sig snygga kläder och sen på med dom skorna. jag själv tycker absolut att bara ett par skor kan ändra en hel outfit, precis som dom skorna kommer göra! och därför jag också vill ha dom är att jag är fett kort (1,57) och älskar att gå i sånna skor med klack så jag blir lite längre, speciellt när jag ska iväg! :)



Blogg: http://nattstad.se/sofiebosson
2012-01-18 @ 16:39:55
madeleine sandström

Gillat dig på facebook och länkat!



Min stora dröm har varit att äga ett par jeffrey campbell skor, men tyvärr har jag aldrig haft råd och köpa ett par och dem är slutsålda i nästan hela usa redan! + har jag aldrig ägt ett par märkes skor pga att man inte har haft pengar, och att få ha sånna grymma skor på sina fötter! Jag skulle vara så stolt! Och till jeans, och en snygg tröja så passar dessa skorna verkligen in! Därför vill jag verkligen vinna! Puss jb.



Blogg: http://nattstad.se/msandstrom
2012-01-18 @ 17:07:42
erika

Jag har gillat dig på facebook och delat din blogg på min blogg , länk : http://eerikathuresson.blogg.se/2012/january/lank.html#comment



Tycker jag borde vinna dom där skorna , för jag är heeeeeeeeeeelt in love i dom, varit det sedan ett bra tag tillbaka. Alltid velat ha ett par Jeffrey Campbell-skor men dom där slå alla J-C'skor. Och av alla är dom nog dom finaste som finns för tillfället!!

Skulle vilja ha dom skorna för att kunna tuffa till mina outfits när man ska dra ut och festa tex. Har bara vanligt klackar som är enfärgade. Så tråkigt. Det är liksom inga skor man lägger märke till, men dessa.. To die for! Så dom hade stått fint i min skosamling. Jag kan inte beskriva med ord så glad jag hade blivit om dom blev mina.. Så det skulle vara riktigt kul om jag skulle vinna dom , eftersom jag aldrig vinner något .... :( haha puss på dig!



Blogg: http://eerikathuresson.blogg.se/
2012-01-18 @ 17:08:14
Louise

Har gillat din sida på facebook! :)



Jag hade blivit överlycklig om jag hade vunnit skorna, tycker dom är väldigt snygga och har velat ha ett par under en längre tid. Tyvärr har jag inte riktigt ekonomin för att köpa så dyra skor längre. Beställde ett par liknande för lite mer än en månad sedan, blev dock lurad på mina pengar, så det var bara att börja spara om varenda krona. Men tyvärr är man inte lika motiverad att spara, när man egentligen redan borde ägt ett par. Hoppas jag har en chans att vinna, hade betytt otroligt mycket för mig. Kul att man hittade denna blogg förresten, den kommer följas. :)



2012-01-18 @ 22:02:25
Agnes Turos

oh my shit asså..! Haha finner inga ord för hur mycket jag ÄLSKAR och hur långe jag DRÖMT om domhär skorna..! Typ kan man hitta snyggare skor än j.c skor ?!

Jag har inte råd att köpa egna så de skulle verkligen vara en dröm att få dom!! och Jag är fett kort, ca 1.54 cm.

snällllaaa !

Har delat o allllt !



Blogg: http://agnesturos.devote.se
2012-01-18 @ 22:09:49
emina kovac.

Emina! : har gillat och delat på facebook (:

Eftersom skor är min stora kärlek så har jag alltid velat ha ett par Jeffrey Campbell, dock är dom slutsålda nästan överallt och kostar lite för mycket för min prisklass. så hade blivit överlycklig om jag vunnit dessa!

puss.



2012-01-18 @ 22:11:40
Amanda Ekvall

gillat allt och delat din blogg på: http://www.nattstad.se/amandaekvall



Jag tycker jag borde vinna eftersom dessa skorna vore rena drömmen för mig att äga, just dessa skor har jag velat ha under en längre tid men har inte haft pengar och saker har kommit i vägen. Inte bara är dom snygga utan skorna är ju i helt min stil och att äga ett par skor som dessa skulle vara ja jag vet inte ens om det finns ord för det, jag skulle nog sova i dom! Jag önskar något otroligt att vinna dessa eftersom skor som dessa kommer jag inte äga under åren jag är ungdom och inte har jobb, skorna är ett par jag själv hade kunnat se mig i och vet att det är helt min stil, ett par skor är allt för att höja självförtorendet för en kväll och jag vet att dessa skor är dom perfekta skorna för mig!

SKULLE DÖ FÖR ATT VINNA DESSA!I would die for this shoes.



Blogg: http://nattstad.se/amandaekvall
2012-01-19 @ 01:22:46
Madeleine Lakey

JB! Jag tycker jag borde vinna för att vi ska ju ses i falsterbo i sommar och vi är fett bra kompisar och du är fett bra ''kompis'' med min kusse linnea, min syrra är du ju även kompis med. Dessa skor är dom finaste skorna som någonsin blivit tillverkade och du skulle göra mig sååååå lycklig!!! Jag skulle aldrig ta av dom aldrig asså, detta skulle göra mitt liv! :D ses i falsterbo JB!



Blogg: http://cavalli.devote.se
2012-01-19 @ 18:00:19
Rebecca Edenström

Länkat din blogg på min: www.rebeccaeden.se och gillat din sida!



DOOOOOOOG lite nu när jag såg dessa skor...

Men jag tycker jag borde vinna dom där SJUKT snygga Jeffrey Campbell skorna eftersom att jag är riktigt besatt av klackskor. Det är något som är riktig kärlek i mina ögon, dom finns alltid där för mig helt enkelt. Svårt att förstå när man är kille, helt klart. Men jämför det med dataspel (som du nu förhoppningsvis håller på med, så du förstår vad jag menar) It is my only true love. Sedan har jag aldrig haft denna modell på skor, utan endast mina smala 16cm klackar som jag samlade på mig 25 st av förra året. Så det vore riktigt ballt att äga dessa! Jag hoppas du ser min kärlek till skor och väljer mig. Faktiskt den första tävlingen jag ger mig in, endast för dom gudomliga skorna! Riktigt kul att se en kille blogga och dela med sig av sånahär tävlingar.. Ha det bra!



Blogg: http://rebeccaeden.se
2012-01-20 @ 01:07:34
emelie johansson

Helt sjukt hur snygga dom där skorna är!

Jag tycker jag borde vinna eftersom jag alltid har velat haft ett par jeffrey campbell skor och jag är helt ner kär i alla hans skor! Jag kan slå vad om att alla tjejer vill ha ett par jeffrey campbell skor, och jag är definitivt en av dom. Och speciellt dom här, mitt hjärta tog ett skutt när jag såg dom här, I would die for this shoes. Dock är dom lite för dyra för att kunna köpa, så därför vore det super kul att vinna!



Blogg: http://emeliejohanssn.blogg.se/
2012-01-20 @ 07:15:44
Miriam

OMG vilka balla skor! Jag vill helt klart ha klackarna :D jag tycketr att jag borde vinna för att jag har alltid drömt om att äga Jeffrey Campbell skor och när jag såg just dom där så blev jag kär på direkten och har bara längtat sen dess för att köpa dom. Hoppas du väljer mig, du anar inte hur överlycklig jag skulle bli haha eftersom just du är kille så kanske du inte förstår hur lycklig man kan bli över bara ett par klackar men det skulle betyda sjuuukt mycket för mig om jag vann dom. Så nu gäller det bara att hålla tummarna. Ha det bra!



2012-01-20 @ 07:31:31
Emma Carlsson

Jag ÄLSKAR dom där skorna! Skulle verkligen göra allt nästan för att få äga dom. Jag äger inga klackskor för tillfället men har faktiskt tänkt att köpa ett par Jeffrey Campbell skor men har dock aldrig haft råd att köpa dom så det skulle vara en dröm att få bära dessa skor! Skulle verkligen bli överlycklig om jag vann för som sagt så älskar jag dom skorna till 1000!

Asball blogg förresten!



Blogg: http://emmaaaaaaaas.blogg.se/
2012-01-20 @ 07:56:19
Felicia

Helt underbara skoor! Alltid velat ha ett par Jeffrey Campbell skor men om jag vara ärlig hade jag gett bort dem till min syster som nyss varit allvarligt sjuk och legat inne på sjukhus nu ett tag och hon har också alltid velat ha dessa underbara skor. Så om jag vann skulle jag ge dem till henne i födelsedags present =)!



2012-01-20 @ 11:31:47
Jessica

Jag har bloggat om tävlingen : http://tjajessi.blogg.se/2012/january/love-this-shoes-omfg.html#comment

Och så har jag gillat din sida på facebook!



Och sen anledningen till att jag vill vinna? För att det här är seriöst alla tjejers dröm! Tror jag dog lite när jag såg den här tävlingen. Skorna är slutsålda nästan överallt om jag har rätt ? Och även om dom fanns, skulle jag aldrig ha råd att köpa ett par. Jag kan köpa mig hur många klackar som helst, gå runt i vilka klackar som helst, men inget kan slå känslan av hur det skulle kännas att ha dessa på sina fötter! Skulle jag vinna, tror jag nästan att jag skulle vara lite rädd för att använda dom, för att jag inte skulle vela att dom slets ut. Shit vad jag älskar dessa skor! Jag vill nästan inte sluta skriva för herregud, dessa skor är obeskrivliga. Skulle kännas som en dröm om jag hade dom i mina händer!



Blogg: http://tjajessi.blogg.se/
2012-01-20 @ 15:06:23
Jessica

Länkade även tävlingen på facebook förresten!



Blogg: http://tjajessi.blogg.se/
2012-01-20 @ 15:09:29
Rebecka

Min anledning är väl precis som alla andras, att Jeffrey Campell-skorna är jättefina och det skulle varit helt sjukt att få bära dom!



Har gillat dig på facebook och länkat tävlingen i ett inlägg på min blogg. Kram



Blogg: http://rebeckafrida.blogg.se/
2012-01-20 @ 15:18:47
emy

vill helt klart vinna skorna då jag alltid velat ha ett par klackskor överhuvudtaget men aldrig kunnat köpa ett.. så dessa skulle sitta fint! :) tycker de är otroligt snygga och unika!



Blogg: http://lippyys.blogg.se/
2012-01-20 @ 18:33:07
emy

glömde länka till inlägget :)

http://lippyys.blogg.se/2012/january/tavling-hos-jbcarebloggse.html



Blogg: http://lippyys.blogg.se/
2012-01-20 @ 18:37:37
emy

måste också tillägga att dessa skulle va den perfekta födelsedagspresenten då jag fyller år 1 mars :D



Blogg: http://lippyys.blogg.se/
2012-01-20 @ 18:38:32
Zinar

Har gillat dig på facebook! :D



Vill gärna vinna JC- skorna. Jag har drömt om att få äga dem, men tyvärr så har jag inte råd. De är slutsålda nästan överallt! Jag är rätt kort också, så det skulle faktist sitta fint! :D



Har skrivit om tävlingen på min Tumblr!

http://spakuur.tumblr.com/post/16182449677/competition-swedish-followers



:D



Blogg: http://spakuur.tumblr.com
2012-01-20 @ 20:59:38
Malin lindström

Vill gärna vinna skorna som är MEST inne nu ! Döör, dom e skitsnygga ! :D

Det skulle självklat passa som 16 års present...( fyllde 11 jan) ;))

Gillade även på facebook ;]



KRAM ! Ps. Ta inte min hotmail seriöös... den är väldigt gammal H3h3 ^^



2012-01-21 @ 01:49:15
Elin

Hej Jonathan! Anledningen till att jag vill vinna dom här skorna är pga mitt dåliga självförtroende. (jag vet att det låter löjligt men) Jag mår bättre när jag har höga klackskor på mig. Det känns som att ingen kan påverka en om man är längst. Känslan att vara "stor och stark" kommer lixom fram. Även fast jag är rätt smal och liten. Men den starkaste anledningen är att min storasyster älskar Jeffrey Campbell skor lika mycket som jag älskar henne. Men mina föräldrar skrämde iväg henne. Nu har hon lämnat mig och hälsar aldrig på. Jag har förlorat henne och det skulle kännas bra att äga ett par skor som påminner mig om henne. <3



Blogg: http://esp.blogg.se/
2012-01-21 @ 10:55:00
therese

gillat & länkat dig på facebook.

jag skulle vilja dessa underbara lita spike klackarna i storlek 39.

varför borde jag vinna dom?

jo för dom är helt underbara. så underbart fina! men jag har inte råd med dom. har samlat pengar ett riktigt bra tag nu och har nästan råd med dom, men dock är dom slutsålda överallt. så snälla du kan du hela mitt hjärta och låta mig vinna dessa skönheter?

vinner aldrig saker, men nu ger jag det en chans för dom här skorna är något jag VERKLIGEN vill ha.

ha det bra, kram therese!



2012-01-21 @ 12:55:24
Sofie Pripp

har gillat dig på facebook nu :)

Tänker inte skriva en hel bibel, men tycker helt enkelt att skorna är grymt snygga och är totalt förälskad i dem och det hade varit underbart att äga ett par sådana skor! puss :*



2012-01-21 @ 15:08:58
Linnea

Jag borde vinna för jag verkligen behöver ett par nya klackskor och min typ dröm är att äga ett par Jeffrey Campell skor, alla tjejers dröm är väll de?

Dom är så sjukt snygga och jag skulle nästan dö om jag vann denna tävlingen!

Hoppas verkligen att jag vinner, puss hej.



Blogg: http://nattstad.se/LinneaaFalk
2012-01-21 @ 16:25:53
Sara Cedenblad

Har gillat din sida på facebook och även länkat dig på bloggen! (http://amandaosara.myshowroom.se/tavling-d/) Vill så stört mycket ha dom här skorna! Har velat ha dom läänge men har tyvär inte råd. Tänk dig att gå ner på stan i dom här snyggingarna, UNDERBART! Äger endast ett par klackskor! Så skulle så gjärna vilja ha dom här! Btw. Grymt att se en kille blogga, Keep up the good work! ;) Kram! /Sara



Blogg: http://amandaosara.myshowroom.se
2012-01-22 @ 00:19:03
Emilia Blomqvist

Har gillat och skrivit och länkat till din blogg nu!

Min motivering är kort och gott att dessa är mina drömskor som verkligen är mitt favorita favorit plagg. Men har tyvärr inte råd att köpa ett par, har aldrig ägt något märkesplagg eller skor eller aa (dyra grejer) sa hade känts väldigt kul. Aja nu gäller det bara att hålla tummarna!



Blogg: http://emiliablomqvist.blogg.se/
2012-01-22 @ 01:40:52
Malin Stach

Jag har gillat din sida på facebook och länkat dig i min blogg. http://stachsson.myshowroom.se



När jag såg den här tävlingen typ dog jag! För ärligt hur UNDERBARA är inte dessa skor, mina drömskor! Åh, jag skulle verkligen vilja ha dem! Jag älskar klackskor, har dock inte så många. Så min lycka om jag skulle få dom här, helt obeskrivlig!



Asballt med en kille som bloggar! :) Kram Malin



Blogg: http://stachsson.myshowroom.se
2012-01-22 @ 09:26:02
Emelie

Jag känner lite press över det här med den här tävligen...när du kollar på kommentarerna så ska min lysa så att jag vinner! Men hur enkelt är det egentligen att ge dig den bästa anledningen till att just jag ska vinna dom här skorna? Jag ska försöka ge dig den bästa:

Jag kan säga direkt att jag aldrig vunnit något.. eller jo, en gång på bingolotto 50 spänn! (räknas det?) och det vore riktigt roligt att få vinna något. Kunna gå runt i ett par skor och känna sig liet som en vinnare. Dessutom ligger skorna top.2 på min "snygg" lista och jag har nog inte råd att köpa dom här skorna iom. att jag är arbetslös för tillfället. Haha så att göra mig lite extra glad i min ruttna vardag så vore det en ära att få vinna den här tävligen!

Hoppas att det här dög och att du väljer mig :)

Kramkram



Blogg: http://photomodel.blogg.se/
2012-01-22 @ 23:30:03
Leyla Karabeg

Okej nu ska jag börja med att andas lite så jag sen kan skriva en motivering till varför jag ska vinna.... Men till att börja med så tror jag nog det är alla brudars dröm att äga ett par Jeffrey Campbell skor, och dessa såg ju absolut inte helt fel ut.. Jag har varit med i massa tävlingar förut och tycker det är grymt kul faktiskt att så många vill dela ut så fina priser! Dock lite synd att endast en person har chans att vinna :/ Men men! Sen kan jag även berätta att jag ÄLSKAR klackskor, asså helt ärligt, jag går runt i mina kilklackar varje dag, i skolan, på stan, på fester osv. Men ett par sånna här skulle som sagt inte sitta fel. Och lite variant skadar ju aldrig! Dags att börja hålla tummarna nu! ;)

Inlägget på bloggen om dom där förbaskade snygga skorna: http://leylis.blogg.se/2012/january/jeffrey-campbell-spiked-tavling.html#comment



Blogg: http://leylis.blogg.se/
2012-01-23 @ 01:28:30
Gabriella Östlund

jag har gillat din blogg på facebook :D



Jag vill faktiskt vinna skorna för att kunna ge dem till min bästa tjejkompis som födelsedagspresent! Vet att hon älskar dem här skorna men att köpa dem till henne för mina egna pengar kan jag inte riktigt göra då dem är hyffsat dyra..



Det är i alla fall min anledning till varför jag vill vinna skorna :D



kramkram



2012-01-23 @ 12:03:58
Ida

Börjar med att säga at din blogg är den bästa har följt den ett bra tag nu! Jag vill vinna dom här skorna eftersom dom är så sjukt snygga men jag har inte råd med dom själv... Dessutom skulle lilla jag på 160 cm mer än gärna vilja se lite mer av världen haha! Skulle bli överlycklig om jag vann! Kramar Ida <3

Har gillat och delat på facebook!



2012-01-23 @ 20:24:04
linakaland

Hoppas jag skriver i rätt nu, det krånglar lite med kommentargrejen på din blogg..



Har gillat&delat din blogg på facebook! :)



Men jag vill vinna dem här skorna för att jag önskat mig dem så otroligt länge och jag fyller år snart så tänkte att det kunde bli en perfekt present!

Och eftersom jag är så kort så skulle dem passa finfint :)

Dessutom behöver jag nya skor då alla mina par är ut slitna och vi inte har pengar t nya hela fina skor till mig..



Inlägget om tävlingen: http://llinas.blogg.se/2012/january/tavling-igen-1.html#comment



Blogg: http://llinas.blogg.se/
2012-01-23 @ 21:26:41
Alexandra Anikki Kemppainen

jag har gillat dig på facebook och skrivit om tävlingen på bloggen! :)



Alla brudars dröm att äga ett par Jeffrey Campbell skor helt klart! om jag nu skulle vinna dom super snygga skorna skulle jag helt klart vi super lycklig! dom skulle sitta perfekt på mig som är bara 1.55 cm lång haha! går ofta med höga skor för att jag inte är nöjd med att va kort känner mig så kort och tycker det är sjukt snyggt med ett par sjukt snygga klackar med nitar! sjukt snygga. + så är dom extremt sexiga dom skulle sitta perfekt till en snygg jacka nu till våren. kram från en kort tjej! <3



Blogg: http://anikki.blogg.se/
2012-01-23 @ 22:26:35
Marjorie Diaz S.

Jag har letat överallt efter Jeffrey Campbell Spiked, jag har inga pengar för att köpa dom heller :/. Jag älskar klackskor, älskar att klä upp mig. Klackskor för så att hela ens outfit ser perfekt ut + nitar för ju verkligen allt mycket mer perfekt! jag har alltid drömmt om att vara längre, för jag har blivit mobbad av att jag är så kort, får alltid höra "jag är längre än dig". Grymt sexigt att ha dom!



Jag har gillat din facebook sida och delat din blogg på facebook.



Blogg: http://diiiiaz.blogg.se/
2012-01-23 @ 23:16:22
cajsa

Åh det skulle verkligen va en dröm för mig att vinna mina absoluta favorit skor! Dom är så himla snygga så jag inte vet vad jag ska göra. Jag har önskat mig dom både i julklapp & i födelsedagspresent men fick inte skorna nån gång. Mamma vägrar köpa skorna eftersom de är rätt dyra och jag själv har inte råd med dom, eftersom jag måste betala tillbaka för mycket av min månadspeng till mina föräldrar vid varje månad som jag lånat.



Har gjort allt du har skrivit! Hoppas vi ses i mailen, kram!

Har gjort allt som står att man ska göra! Kram



Blogg: http://disappeared.devote.se
2012-01-24 @ 19:37:15
vera :)

gash! dom där skorna är så snygga, har gillat dom jätte länge! alltid en sak jag önskat mig. många säger att dom aldrig brukar vinna, men det är sant att jag vinner aldrig nånting! mamma vill inte köpa dom där skorna till mig för dom är för dyra! själv har jag inte råd :( skulle vara jätte fint att ha på nån fest eller så :) ! Gud välsigne dig om du väljer mig! har gillat din sida på facebook men har tyvärr ingen blogg så kan inte lägga upp :( kraam på dig :D



2012-01-26 @ 19:23:14
alva

Jag vill vinna skorna, för jag har alltid önskat mig ett par jeffrey campbell. Jag är 15 år och min allra största dröm (seriöst) är att ha ett ar jeffrey campbell skor. Men jag har aldrig råd, jag sliter med att dra runt på en vagn full med reklam varje vecka, jag får 150-200 :- i månaden... + jag har 5 stycken syskon, så mamma och pappa kan inte lägga hur mycket pengar som helst! Hoppas verkligen att jag vinner.



Puss



PS. Jag har gillat din facebook sida.



2012-01-28 @ 12:24:35
Sofia Olofsson :D

Alla tjejer är helt galna, haha :D JAG VILL HA DEM SKORNA LIKA MYCKET SOM NI ANDRA!!! vill ha dem för att dem helt enkelt är svin snygga, älskar din blogg och om jag nu vinner dem så kommer jag länka din blogg på min fb i en hel vecka, haha, ge mig dem skorna nuuuu nu nu!<3 blir super glad om jag vinner:)! länkat din blogg på min blogg och gillat även din fb sida ;)



Blogg: http://nattstad.se/Sofia.Olofsson
2012-01-29 @ 21:35:14
Julia berg

Har gillat dig på facebook och har skrivit ett inlägg om din tävling på min och min kompis blogg, som du hittar här -> http://www.nattstad.se/julialinnea



För det första så är jag (och nästan hela världens alla tjejer) förälskad i dessa skor, dom kan verkligen fixa en hel outfit! Jag har ägt dessa skor faktiskt, men tyvärr bara en kväll. jag var på fest hos en kompis och när jag skulle hem fanns skorna inte längre kvar, vilket gjorde mig väldigt ledsen, haha :( Hoppas jag har turen på min sida nu och kanske vinner något för en gångs skull :) Kram på dig sötis!



Blogg: http://nattstad.se/julialinnea
2012-01-31 @ 00:28:58
fanny

Hej, nu har jag gilla dig på facebook och skrivit i min blogg! http://www.hhejfanny.devote.se/blogs/16509729/taevling.htm



Jag vill vara med och tävla eftersom jag har velat haft ett par jättelänge och jag har inte kunnat få några eftersom dom är så dyra. Jag tänkte att jag skulle skaffa "jobb" som reklam utdelare för att få ihop lite pangar.. men det fanns inget ledigt.. så man kan ju säga att jag är desperat efter ett par sådana skor!! Sen så är dom världens snyggaste och jag skulle göra vad som helst för att få gå runt i dom!



Blogg: http://hhejfanny.blogg.se/
2012-02-01 @ 15:49:57
ellen

Har delat allt har ingen blogg tyvärr men delade på facebook din blogg och allt! :)



Jag vill vinna för att jag känner att jag behöver det till sommaren min mamma har just sabbat alla mina sommarplaner så skulle sitta fint med ett par nya skor!



2012-02-13 @ 18:50:21
Ida

Jag vill vinna för att jag alltid har velat ha ett par Jeffrey Cambell skor! Så sjukt snygga, och inte så bara att köpa dom.. Kostar ju en hel del. Så därför är jag med och tävlar och hoppas verkligen att jag är den som vinner! :) Gud.. Skulle blir SÅ glad! Älskar skor, får aldrig nog med skor! Och särskilt inte när det är Jeffrey Cambell vi pratar om.

Jag har gillat dig på facebook och lagt upp det på min blogg. Ha en bra dag, kram! :)



Blogg: http://idaaanderssson.devote.se
2012-02-13 @ 18:55:25



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?